Luovala

Luovala

0405799392

Tammisaari/Raasepori

Luovala

0405799392

Tammisaari/Raasepori

Yksilöidyt lempivaatteet ja AVA by Luovala -asusteet tilaustyönä – ihminen ihmiselle. ❤️

  Luovala suunnittelee ja toteuttaa Tammisaaren maaseudun rauhassa ”ihminen ihmiselle” -ajatuksella yksilöityjä hyvänolon lempivaatteita sekä asusteita tilaustyönä. Perusmalliston pohjalta sovitetaan yhteen toiveet, tarpeet ja persoona.

  Luovala suosii ompeluissaan kotimaisten kuosisuunnittelijoiden ja tekstiilituottajien kuoseja, joustavia luomupuuvilloja – erilaisia trikoita ja joustocollegeja, bambukankaita sekä merinovilloja. Löytyy Luovalalta pari omaakin kuosia.

  Tilausompeluiden sivutuotteena ommeltuu mm. kangasmaskeja, scrunchieita, unimaskeja, ilmapallonsuojuksia ja kestotuotteita – näin kangaspalatkin pääsevät hyötykäyttöön. Pienerät löytyvät LUOVALA Puodista (Facebook-sivuilta).

  Luovalassa yhdistyy elämä ja työ – se on elämäntapa, joka huomioi ympäristön, hyvinvoinnin sekä terveyden. Ompelun ohella Luovalassa pyritäänkin herättämään ajatuksia, kannustetaan avoimuuteen, jaetaan kokemuksia ja lisätään tietoisuutta. Omista kokemuksista syntyi AVA by Luovala -mallisto ja sen avanneasusteet, jotka nekin yksilöityinä ja tilauksesta Luovalassa valmistuvat.

  Sinulle luotu.

  Rakkaudella tehty.

  Suomessa ommeltu.

  LUOVALA

  Tervetuloa tutustumaan Luovalan maailmaan!

  Messuohjelma
  PERJANTAI

  Jei!! Kässämessut netissä starttaavat vihdoin ja on koko viikonloppu aikaa nauttia upeista messuista.

  Kurkista LUOVALA Puodin valikoimaan, josta löytyy hetivalmiina monenlaisia tuotteita, joita vaateompeluissa syntyneistä kangaspaloista ommeltuu – mm. oivia lahjoja, ympäristöä säästäviä kestojuttuja kuin myös erilaisia kivoja asusteita moneen makuun, unohtamatta erittäin ajankohtaisia kangasmaskeja. Nyt on hyvä aika tutkailla tarjontaa lähestyvää jouluakin ajatellen…

  Luovalan arvontaan voi osallistua jo heti perjantaista alkaen, niin Luovalan Facebookissa kuin Instagraminkin puolella. Onnea arvontoihin!

  Tervetuloa tutustumaan Luovalan maailmaan!

  LAUANTAI

  Tervetuloa toisena messupäivänä jatkamaan Luovalan tarjontaan tutustumista.

  Inspiroidu perusmallistosta ja kotimaisten suunnittelijoiden kuoseista, joista Luovalassa ommeltuu kantajansa näköisiä yksilöityjä lempivaatteita. Selaa kuvia ja luonnostele mielessäsi oma lempivaatteesi – pystytkö näkemään miltä vaate näyttäisi?

  Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat ryhtyä suunnittelemaan omaa vaate-ihanuutta itsellesi tai haluat tietää lisää, autan mielelläni.

  SUNNUNTAI

  Jos et ole vielä ennen viimeistä messupäivää tutustunut AVA by Luovala -mallistoon ja sen tarinaan, suosittelen sen viimeistään nyt tekemään. Luovala haluaa omalta osaltaan myös vaikuttaa asenteisiin, lisätä tietoisuutta sekä kannustaa kehopositiivisuuteen.

  Käy osallistumassa Luovalan messuviikonlopun arvontoihin Facebook- ja Instagram-sivuilla, mikäli se vielä on tekemättä – maanantaina arvotaan.

   

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on email