BEEA Design

BEEA Design

0442402489

Kokkola

BEEA Design

0442402489

Kokkola

Kotimaisia ja klassisen tyylikkäitä laatuvaatteita naisille ja miehille.

BEEA Design valmistaa kotimaisia vaatteita naisille, sekä nyt 2020 syksyn uutena ja raikkaana tuulena myös miehille.

Klassisen ajaton mallisto on luotu monikäyttöisyyden, laadun, ajattomuuden sekä luontoa kunnioittavan asenteen pohjalta.

BEEAn yksi suuri arvo on vastuullisuus. Kankaat neulotaan täällä kotimaassa sekä kaikki suunnittelu ja valmistus tapahtuu lähituotantona Keski-Pohjanmaalla. BEEAlle on myönnetty Avainlippu.

Klassisia malleja on helppo yhdistellä asuun kuin asuun. Miellyttävät materiaalit vievät huippuunsa sen hyvän fiiliksen, jonka vaate voi käyttäjälleen antaa. Tästä hyvänä esimerkkinä malliston merinovillaiset tuotteet.

Tervetuloa tutustumaan syksyn herkkuihin verkkokauppaamme: www.beea.fi

Messuohjelma
PERJANTAI

Tervetuloa tutustumaan syksyn herkkuihin BEEAn verkkokauppaan. Sieltä löydät niin yksittäisiä tuotteita kuin kässämessujen kampanja settejä.

LAUANTAI

Tervetuloa mukaan BEEAn liveen lauantai-illan ratoksi instagramiin klo:18.00. Luvassa tuotteiden esittelyä (livessä voit myös toivoa mitä haluaisit nähdä) sekä pääset kuulemaan lähemmin yrityksen ajatuksia ja taustoja.

SUNNUNTAI

Verkkokauppa on auki teille jokaiselle 24/7. Tarjouksen voimassa sunnuntaihin klo: 24.00 saakka. Tervetuloa shoppailemaan!

Ps. muistitko osallistua arvontaan facen tai instan puolella. Luvassa lahjakortti BEEAn verkkokauppaan. <3

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email