Suomen Alpakkavilla Oy

Suomen Alpakanvilla Oy

0400405826

Kouvola

Crian tuotteet valmistetaan aidosta kotimaisesta 100 % alpakanvillasta Suomessa.

Kaikki Crian tuotteet valmistetaan aidosta kotimaisesta alpakanvillasta. Vaikka alpakat ovat kotoisin Andien vuoristosta Perusta, ovat ne rantautuneet myös tänne Pohjolaan. Meiltä löytyykin lauma alpakoita, jotka tuottavat käyttämämme villan. Niiden ylellinen ja lämmin villa takaa sen, että ne sopeutuvat Suomen ilmastoon myös talvella. Rakastamme alpakoitamme, ja siksi kasvatamme niitä puhtaassa ja luonnollisessa ympäristössä.

Alpakanvilla on korkealaatuista ja tunnettua pehmeydestään ja lämmöstään.

Alpakoittemme tuottama villa on erinoimaista myös siksi, että villan säikeet ovat halkaisijaltaan alle 25 mikronia. Varmistaaksemme villan laadun testautamme sen Australian Alpaca Fleece Testing -palvelussa.

Verrattuna muihin luksustuotteisiin, kuten kashmiriin, alpakanvilla on huomattavasti kestävämpää. Alpakat ovat tuottavia eläimiä ja ne aiheuttavat vain vähän vahinkoa maaperälle. Suomessa on hyvin tarkka ympäristölainsäädäntö, joten villamme on vastuullisesti tuotettua.

Messuohjelma
PERJANTAI

Klo 15.00 Tarinamme, kuinka Cria Suomen Alpakkavilla Oy sai alkunsa ja käymme myös tutustumassa Alpakkavillan alpakoihin!

Tervetuloa mukaan!

 

LAUANTAI

Klo 15.00 Parasta suomalaista alpakanvillaa, onko kaikki alpakanvilla ihanan pehmeää ja miten voit varmistua alpakanvillan laadusta?

Tervetuloa livelähetykseen!

SUNNUNTAI

Klo 15.00, Cria alpakanvillatuotteet kuinka toimimme ja minkälaisia ihanan pehmeitä alpakanvillatuotteita meiltä löydät ja mitä haluaisit alpakanvillasta?

Tervetuloa livelähetykseen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email