Sampsukka

Sampsukka

0449919646

Joensuu

Sampsukka

0449919646

Joensuu

Sampsukka on ilon hetkiä ja unelmia varten!  Sampsukka on värikkäämpi vaate- ja kangasmyymälä. Olemme suomalainen vaatemerkki ja suunnittelemme hauskaa muotia lasten- ja naistenvaatteisiin. Vaatteissa painottuu iloisuus, mukavuus ja korkea laatu. Kaikki valmistetaan tietysti 100% Suomessa. Asiakaslupauksemme “Kestävää kauneutta – lahja lapsillemme” on meille sydänasia. Lastenvaatteet on tehty kestämään lapselta toiselle ja laadusta saadaan paljon kiitosta. Meille on tärkeää, että voimme tarjota huolella valmistettuja tuotteita. Panostamme materiaaleihin ja ulkonäköön – mukavuudesta yhtään tinkimättä – ekologisesti ja eettisesti.

Hauska on aina muodissa! Lapset ansaitsevat ilon ja riemun hetkiä. Siksi me työskentelemme Sampsukassa – noiden tärkeiden hetkien puolesta.

Valikoimastamme löytyy myös naistenvaatteet, kankaat ja ompelutarvikkeet. Jos ompelukärpänen puraisi, kurkkaa värikäs valikoimamme – toimitamme tilaukset aina nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käy kurkkaamassa mitä Sinä löydät itsellesi!

                              Tervetuloa tutustumaan!

Messuohjelma
PERJANTAI

Mukavaa messufiilistä! Olemme klo 18-22 myös Joensuun Taitokorttelin Käsityö-yökerhossa.

LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email