Royalkestot

Royalkestot

0458675480

Turku

Royalkestot

0458675480

Turku

Kotimaiset kestositeet, liivinsuojat, pesulaput, tiskiliinat, kastemekot sekä kestovaipat. Meiltä löytyy myös keskosvaatelainaamo.

Royalkestot on valmistanut 15 vuoden ajan kotimaisia kestotuotteita. Alkuun pääpaino oli kestovaipoilla, nykyään painotus on kodin kestotuotteissa ja pesulapuissa sekä äitiyteen ja vauvanhoitoon liittyvissä tuotteissa, kuten hoitotarvikkeissa, kestositeissä ja liivinsuojissa. Kuosit vaihtuvat usein ja valikoimaa on runsaasti. Kestotuotteiden käyttö on nykyaikaa. Kauniit ja värikkäät kuosit tekevät arjesta iloisempaa. Materiaalit tuotteisiin hankimme kotimaisilta yrityksiltä ja koko oma tuotantomme valmistetaan Suomessa.

Mallistossamme on kauniita pellavakastemekkoja, kasteliinoja ja -tyynyjä pienen ensimmäiseen omaan juhlaan. Mekot ovat ajattomia malliltaan ja valmistetaan Suomessa. Mekkoja tehdään myös tilauksesta.

Meillä toimii myös keskosvaatelainaamo, joka kokoaa hyväntekeväisyytenä ommeltuja vaatepakkauksia keskosvauvoille. Pakkauksia kootaan myös yksityishenkilöiden lahjoittamista keskosvaatteista ja niitä jaetaan myös sairaalan kautta vähävaraisille perheille. 

Messuohjelma
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email