Resorikantti.fi

Osk Ompeluliike Sopiva

0408404038

Ilmajoki

Kotimainen resorikanttinauha ja muita ompelutarvikkeita

Resorikantti.fi on Ompeluliike Sopivan yrittäjäpariskunnan luomus, joka keräsi ympärilleen nopeasti suuren fanijoukon. Resorikanttinauhan valmistuslaitteet hankittiin alunperin vain omaan käyttöön, mutta silloin välähti että “tuote voisi helpottaa myös monen ompeluharrastusta”. Resorikantti.fi -verkkokauppa luotiin lähtökohtaisesti vain yhdelle tuotteelle, minkä vuoksi verkkokaupan alkuperäinen erittäin yksinkertaistettu ulkoasu jää varmasti mieleen hyvässä, sekä pahassa heh!

Verkkokaupasta löydät myös SUUCCO-vaatteet, joita yritys valmistaa pieninä sarjoina ja rennolla otteella. Tuotteet ovat hinnoiteltu yksinkertaisesti edullisiksi. Samalta ompelulinjalla valmistuvat myös useat kotimaiset tunnetut vaatteet ja asusteet, joten vaatteiden laatu on vimpan päälle.

Yrittäjäpariskunnan haaveena on pystyä tarjoamaan ihmisille mukavia, käytännöllisiä ja poikkeuksellisen edullisia kotimaisia laatuvaatteita. SUUCCO-tuotanto on kuitenkin antanut odottaa itseään hieman kauemmin työkiireiden vuoksi. Yrityksen alihankintaompelun työjonokalenteri huitelee jo vuodessa 2021.

Tue kotimaista tuotantoa ja yrittäjyyttä! 🙂

Messuohjelma
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email