Paccas Oy

Paccas Oy

0500876345

Ruotsalo

Paccas Oy

0500876345

Ruotsalo

Valmistamme ihanan lämpimiä, iloisen värikkäitä ja käyttömukavuudeltaan verrattomia käsineitä ja tossuja Pohjanmaalla Suomessa.

Paccas on syntynyt unelmasta, jossa yhdistyy neljän sukupolven yli karttunut ammattitaito sekä halu nähdä käsineet uudessa valossa. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja seisomme sen takana, että jokainen käsine on sydämellä suunniteltu ja huolella valmistettu tarkoin valituista materiaaleista. Haluamme vaalia ainutlaatuista, katoavaa kädentaitoa ja siksi kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Keski-Pohjanmaalla Suomessa. Käyttämämme nahka on Suomessa valmistettua, erittäin kestävää, pehmeää ja kosteutta hylkivää. Vuorimateriaaliksi olemme valinneet pääasiassa merinovillan ja villan. Polysteriä on joissakin vuorimateriaaleissa lisäämässä lujuutta. Lämmin vuori yhdistettynä hengittävään, tuulen ja viiman loitolla pitävään nahkaan, syntyy superlämmin ja käyttömukavuudeltaan verraton Paccas-käsine! Käy kurkkaamassa miten paljon ihania käsineitä voi yhdestä verkkokaupasta löytyä! ps. Koska emme heitä mitään pois, askartelutarvikkeista löydät ylijäämä nahkapaloja iloisissa väreissä:)

Messuohjelma
PERJANTAI

Viionlopun messutarjoukset ja poistotuotetarjoukset tulevat Paccaksen verkkosivuille klo 12.00 verkkokauppa auki 24/7. Ja kysykää tuotteistamme messuhalliryhmän kuvakommenteissa. Vastaamme pitkin päivää teitä askarruttaviin asioihin:)

LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email