PaaPii
PaaPii tuo iloa ja väriä kotiin ja vaatekaappiin!

PaaPii on saanut alkunsa mahdottomasta käsillä tekemisen ja uuden luomisen vimmasta ja innosta. Rakkaasta käsityöharrastuksesta tuli ammatti vuonna 2011 kun muotoilija Anniina Isokangas päätti uskaltaa ja kokeilla siipiään yrittäjänä. PaaPiin tarina on esimerkki unelmien toteuttamisesta. Nykyisin unelmaa toteuttaa jo 16 hengen tiimi – Paapiilaiset, jotka kaikki jakavat omalla tavallaan saman rakkauden käsillä tekemiseen.

Olemme sitä mieltä, ettei kaiken tarvitse olla aina niin vakavaa.
Positiivisuus ja tekemisen ilo synnyttävät uusia, luovia ideoita!

PaaPiilta löydät lasten ja naisten vaatteet, kankaat, kaavakirjat ja ompelutarvikkeet sekä paljon ihania tuotteita kotiin ja keittiöön.
Käytämme tuotannossamme ainoastaan sertifioitua luomupuuvillaa ja valmistamme kaikki vaatteet Suomessa, omassa ompelimossamme, josta kertoo Avainlippu -tunnus. Kestävyys, suomalaisuus, oma polku ja positiivisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Meille kestävyys tarkoittaa jatkuvaa kehitystä. Haluamme tuottaa mahdollisimman hyvälaatuisia ja puhtaita tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan! 

Messuohjelma
PERJANTAI

Verkkokaupassa julkaistaan PaaPiin tämän vuoden joulutrikoot ja rakastetun Varpu-trikoon uudet värit. 

Viikonlopun kampanjat tulevat esille verkkokaupan Messutarjoukset-kategoriaan ja Facebookin Messuhalli-ryhmään. 

klo 14 Live Messuhallissa. Tule kurkistamaan PaaPiin ompelimoon, toimitiloihin ja varastolle. Täällä PaaPii-tuotteita suunnitellaan ja valmistetaan. 

LAUANTAI

Mitä tapahtuu kun kangaskuormasta löytyykin jotain harvaa ja väärää? Hirveä haloo ja Härdelli! Mistä mahtaa olla kyse, kurkista PaaPiin Facebook-sivulle klo 12. 

SUNNUNTAI

PaaPiin naistenvaateuutuudet julkaistaan verkkokaupassa keskiviikkona 30.9. Tule kurkistamaan uudet mallit ja fiilikset jo ennakkoon Facebookiin PaaPii vaatteet -ryhmään! Uutuuksiin pääsee tutustumaan klo 12 alkaen. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email