Ommelkupla

Ommelkupla ay

0505165907

Tampere

Ommelkupla ay

0505165907

Tampere

Vaatetuskankaita, ompelukaavoja, ompelumerkkejä, tupsuja ja Ruusa & Sima -lastenvaatteet!

Tervetuloa mukaan ompelun ihmeelliseen maailmaan: Ommelkuplaan!

Tammikuusta 2018 alkaen Ommelkuplan verkkokaupasta on voinut löytää mitä herkullisempia vaatetuskankaita, ompelukaavoja ja -merkkejä sekä keinokarvaisia tupsuja. Lisäksi tänä vuonna Ommelkupla julkaisi oma lastenvaatemerkin Ruusa & Sima, jossa mukavuus, arki ja leikkimielisyys yhdistyvät. Vaatteissa seikkailevat hieman hullunkuriset sisarukset Ruusa ja Sima, joiden askareet ovat varmasti monelle lapselle tuttuja juttuja!

Ruusa ja Sima saa hymyn kaikkien huulille. Ovat ne sen verran veikeitä otuksia.

Kaikki Ommelkuplan kuosit ja ompelumerkit ovat kahden kotimaisen suunnittelijan taitavaa käsialaa. Tärkeää on, että kankaat erottuvat niin pakalta kuin vaatteenakin hankittuina. Kankaiksi on valittu laadukkaat ja turvallisiksi standardoidut vaatetuskankaat Euroopassa valmistettuina. Lastenvaatteet ommellaan Suomessa, osa niistä jopa omassa ompelimossa Tampereella.

Ommelkuplan kaavat  suunnitellaan kuoseihin sopiviksi ja ne kaavoitetaan ja sarjotaan Suomessa parhaiden ammattilaisten avulla. Kaavojen avulla valmistuvat Ruusa & Sima -lastenvaatteet ja samoja käytännöllisiä ompelukaavoja erilaisilla variaatioilla voi ostaa myös itselle. Kaavoihin on olemassa niin sanallisia kuin kuvallisia ohjeita, joita voit löytää vaikkapa Ommelkuplan Instagramista.

Ommelkupla on pieni perheyritys Tampereelta ja oma uusi myymälä sijaitsee kauppakeskuksessa Pirkkalassa, aivan Tampereen rajalla.

Oispa kiva nähdä! <3 

Tule seuraamaan Ommelkuplan kasvua myös Facebookissa ja Instagramissa @ommelkupla!

Messuohjelma
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email