Maammekauppa

Suosiva Oy / Maammekauppa

044-2416487

Laitila

Suosiva Oy / Maammekauppa

044-2416487

Laitila

Maammekauppa on laitilalainen verkkokauppa ja kivijalkamyymälä, joka myy ja markkinoi ainoastaan Suomessa valmistettuja tuotteita.

Maammekauppa on pelkästään Suomessa valmistettujen tuotteiden tavaratalo, jonka suuri tavoite on parantaa kotimaisten tuotteiden löydettävyyttä. Meillä ei tavaran alkuperää tarvitse arvailla, vaan kerromme tuotetiedoissamme, millä Suomen paikkakunnalla tuotteen valmistus tapahtuu. Me olemme laitilalainen verkkokauppa, joka haluaa tuoda takaisin pienen palan jotain, jonka luulit jo kokonaan kadonneen.

Meiltä löydät kattavan valikoiman aikuisten- ja lasten vaatteita, kodin tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Myös lahjatavarakauppana Maammekauppa on verraton.

Naisten pukeutumisen osastomme hehkuu iloisista väreistä sekä mielikuvituksellisista kuoseista. Korkea laatu kuuluu tietysti asiaan. Tuotemerkkejämme ovat mm. PaaPii Design, ehta, Kanto Design ja Aurora Sofia.

Lastenvaateosastollamme palettia pyörittävät ihastuttavan värikkäät ja leikkisät PaaPiin vaatteet ja asusteet.

Puhdasta ja tehokasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa meiltä löytyy lähes kaikkiin tarpeisiin. Tuotemerkkejämme ovat Marja Entrich, Frantsila, Fiini Naturally, Ilona Luonkos, Saloniemen Tila sekä Vuohelma.

Tervetuloa tutustumaan!

Messuohjelma
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email