ehta by Dream Circus
Suomessa ommellut vaatteet aikuisille ja lapsille, kankaita ompeluun sekä valikoima ompelutarvikkeita ja kaavoja!

Dream Circus Oy alkoi kahden savolaisen siskon, Katin ja Lauran, toteutuneesta unelmasta. Nyt meitä on mukana jo suurempi joukko. Puhumme unelmien puolesta, uskomme yksisarvisiin, taistelemme tylsyyttä vastaan ja uskomme suomalaiseen työhön. Pukeudumme itse usein mustaan, mutta rakastamme kaikkia maailman värejä. Me haluamme saada sinutkin uskomaan unelmiisi ja tavoittelemaan niitä.

Suomeen, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin rekisteröity tuotemerkkimme, ehta by Dream Circus on sirkuksemme kirkkain tähti. Se henkii suomalaisuutta, alkuperäisyyttä ja aitoutta. Tuotteemme ovat joskus värikkäitä, joskus tummanpuhuvia, mutta aina hauskoja ja leikkisiä hyvänmielentuotteita. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu, Design from Finland ja D.O. Saimaa -merkit.

Meiltä löydät vaatteita aikuisille ja lapsille sekä hyvän valikoiman kankaita, ompelutarvikkeita ja kaavoja. Kaikki vaatteemme on suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu Suomessa. Kankaat valmistetaan Euroopassa vastuullisilla tehtailla.

Tervetuloa tutustumaan Sirkuksen maailmaan!

Messuohjelma
PERJANTAI

Perjantaina klo 12.00 julkaistaan syksyn uudet merinovillaiset vaatteet! Luvassa on vaatteita niin naisille kuin miehillekin.

Kaikki messutarjoukset julkaistaan heti perjantaina ja joukossa on myös monenlaisia löytötuotteita, joita riittää vain nopeimmille. Olethan siis paikalla heti klo 12.00!

LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email