Pitkäkuitu

Sommella

0442945073

Kirkkonummi

Sommella

0442945073

Kirkkonummi

Luovan ompelun ystävä ja eettisen pukeutumisen tyylitaituri – tämä on sinulle.

Arvostamme vastuullisesti tuotettua pellavaa ja tuemme eettisempää pukeutumista: haluamme innostaa ompelemaan vaatteita itse tai valitsemaan arvojaan kunnioittavan pienompelimon tuotteita. Uskomme laadukkaisiin ja kestäviin vaatteisiin, ja siksi myymme ja käytämme luonnon pellavaa. Pellava on erittäin kestävä kuitu ja luonnonmukainen vaihtoehto. Se on hellä myös sinulle: kangas hengittää ja on lempeä ihollesi. Se imee hyvin kosteutta ja tuntuu ihanan viileältä kesähelteillä, mutta myös lämmittää talven kylmässä. Pellava  kestää pitkään ja on ominaisuuksiensa vuoksi suosittu materiaali myös verhoissa ja lakanoissa.

Aloitimme toimintamme vuonna 2016 ja toimimme verkkokaupan välityksellä. Tilaat sieltä ihanat pellavakankaat ompelutöihisi tai suoraan valmiit tuotteet – toimitamme tilauksesi muutamassa päivässä koko Suomeen. Me Pitkäkuidulla uskomme kestäviin kankaisiin ja avoimuuteen: kerromme aina kankaiden ja vaatteidemme alkuperämaan. Keskitymme laatuun ja yksityiskohtiin.

Messuohjelma
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAI
  • harsopellavan ja muiden kivipestyjen kankaiden paloja
  • arvonta: Tilaa uutiskirje käsityömessujen aikana ja osallistut arvontaan. Arvonnassa palkintona nippu upeita pellavakankaita         Tilaa uutiskirje: http://www.pitkakuitu.com/Uutiskirje  linkki  arvontaan: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2692702947637099&id=2308017559438975
  • ilmainen toimitus yli 39 EUR ostoksille
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email