Ompelukankaat.fi

Solu Solutions Oy

0505709904

Espoo

Solu Solutions Oy

0505709904

Espoo

Mitä ompelisit? Aloita kankaista ja kaavoista. Meiltä löytyy pääasiallisesti vaatetus-, mutta myös sisustuskankaita.

Ompelukankaat.fi on verkkokauppa, josta löydät laadukkaita, mutta edullisia kankaita sekä ompelukaavoja. Teitä palvelee ilolla ja ammattiataidolla yrittäjä-pariskunta Titta ja Thomas Winquist.

Kangasvalikoimiin kuuluu muun muassa trikoot, colleget (paksut ja jousto), puuvillat, brodeeratut, vohvelit ja paljon muuta. Pellavista löytyy pehmeämpää kivipestyä vaatteisiin ja “jämäkämpiä” pellavia vaikka verhoiksi. Resoreita on tarjolla samoihin sävyihin kuin colleget.

Suurin osa kankaista on Öko-Tex-Standardoituja (rajoittaa haitallisia kemikaaleja) ja luomupuuvilloista (GOTS) on tällä hetkellä jäljellä vaaleanpunainen “Tokio” joustocollege.

Ompelukaavoissa löytyy helppoja peruskaavoja, kuten hupparit, verkkarit, legginsit ja tunikat sekä vähän haastavampia, kuten lappuhaalarit, kaftaani, kietaisuhousut tai haalariasu.

Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille!

Messuohjelma
PERJANTAI

Perjantaina meillä on College-päivät, joten tervetuloa tutustumaan runsaaseen collegevalikoimaan ja päivän tarjouksiin!

LAUANTAI

Lauantaina pohdimme ideoita läppärin / padin / kännykän suojakotelolle, pussille tai laukulle. Keskustelua käydään Kässämessujen Facebook-messuhallissa sekä Ompelukankaat.fi Facebook-sivuilla, joten tervetuloa jakamaan omia ideoitasi! Kerron myös omat ajatukseni tähän sopivista kankaista ja malleista joita haluaisin itse kokeilla.

SUNNUNTAI

Sunnuntaina vietämme Trikoo-päivää, joten tervetuloa tutustumaan runsaaseen trikoovalikoimaan ja päivän tarjouksiin!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email