Wool Me Once Fibers
Syksyn neuleunelmat asuvat täällä. Tervetuloa löytämään kauniita, uniikkeja käsinvärjättyjä lankoja ja uutta inspiraatiota tunnelmallisiin neulehetkiin.

Wool Me Once Fibers on yhden naisen yritys, joka syntyi haaveesta neuloa erityisiä, kauniita neuleita, kertoa väreillä tarinoita ja luoda tunnelmallisia neulehetkiä.

Jokainen vyyhti on käsin tehty ja uniikki. Käsinvärjätyn langan kauneus on sen yllätyksellisyydessä ja yksilöllisyydessä. Jokainen väri on maalattu tunnelmaa täyteen, jotta jokainen neulehetki olisi erityinen ja inspiroiva. Tavoitteistamme suurimpana onkin luoda uutta inspiraatiota ja lempeitä neulehetkiä jokaiselle neulojalle.

Verkkokaupasta löydät kauniit käsinvärjätyt langat, jotka värjätään happoväreillä Keski-Pohjanmaalla omakotitalon kellarissa pienissä erissä. Valikoimassamme on monenlaisia lankalaatuja pehmeästä merinosta täydellisen ylelliseen jakkiin ja rouheaan kotimaiseen villaan. Sopiva lanka jokaiseen neuleunelmaan.

Syksyisille Kässämessuille verkkokauppaan päivittyy erä halloween-teemaisia lankoja, “lanka ja ohje”-paketteja Sari Nordlundin Laura-sukkiin sekä täydennystä ja muutamia uusia värejä eri lankapohjiin. Viikonlopun aikana verkkokaupassa on myös kesälanka-ale!

Lempeitä silmukoita,

-Laura / WMOF

Messuohjelma
PERJANTAI

Verkkokauppapäivitys klo 12!

Mukana halloween-värit, täydennystä moniin väreihin ja lankapohjiin sekä “lanka ja ohje”-paketteja Sari Nordlundin Laura-sukista.

Let’s Play Yarn Chicken -peli Wool Me Once Fibersin instatilillä alkaa taas! Messujen lopussa lankakanan etsintään osallistuneiden kesken arvotaan! Lisätietoja tulossa WMOF-somekanavilla messujen aluksi.

Klo 18-19 vietetään jokaisena messupäivänä neulojan tuntia. Perjantaina neulojan tunnin aikana istutaan yhtä aikaa alas neulomaan ja koitetaan yhdessä täyttää Instagram työnalla olevien neuleiden kuvilla ja perjantaisella neuletunnelmalla!

LAUANTAI

Klo 18 Instalive aiheesta “Mohairin ja toisen langan yhdistäminen” Wool Me Once Fibersin tilillä.

SUNNUNTAI

Klo 18 Let’s Play Yarn Chicken -pelin arvonta Wool Me Once Fibersin instatilillä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email