Willamagia
Neulomisen taikaa!

Willamagia, eli Janita Koskinen on neulomiseen erikoistunut käsityöyrittäjä Hausjärveltä. Willamagia auttaa Sinua tekemään taikoja langalla.

Neulesuunnittelijana Willamagia tarjoaa laadukkaita ja selkeitä, huolellisesti kirjoitettuja ja visuaalisesti kauniita neuleohjeita.

Willamagian Werkkokaupasta löydät Janitan suunnittelemien neuleohjeiden lisäksi neulomiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Verkkokaupan valikoimassa on myös muita neulojille suunnattuja tuotteita, kuten projektipussukoita, pesuaineita sekä käsityöaiheisia koruja.

Willamagian kursseilla ja neulepajoissa pääset opettelemaan neulomista alkeista vaativimpiin tekniikoihin. Osa kursseista on jo saatavilla etäopetuksena verkkokurssien muodossa. Voit myös kutsua Willamagian kotiisi pitämään yksityistä neulepajaa tai tuote-esittelyä.

Lisäksi Willamagia ottaa vastaan tilaustöitä.  Mittatilaustyönä tehty neule on aina uniikki ja neulottu sinun toiveittesi ja mittojesi mukaan.  Willamagialla teettämäsi neule on valmistettu ammattitaidolla, huolellisesti silmukka kerrallaan sinua varten. Jokaisessa valmistuneessa neuleessa on mukana ripaus neulomisen taikaa. Willamagia ottaa vastaan kaikenlaiset, isot ja pienet neuletyöt.

Messuohjelma
PERJANTAI
LAUANTAI

FACEBOOK LIVE n. 14:30 alkaen: Kurkistus Villasukan ABC kurssille.

Willamagia on parhaillaan opettamassa Villasukan ABC kurssia Riihimäen Pieni Nappipuodilla. Lauantaina 26.9 vuorossa on kurssin toinen tapaaminen ja aiheena ihanan kamala VILLASUKAN KANTAPÄÄ.

Willamagian Facebook liven kautta pääset hetkeksi mukaan kurssille ja näkemään mitä Willamagian neulepajoissa oikein tapahtuu.

Willamagian Facebook: https://www.facebook.com/Willamagian

Lisätietoa Villasukan ABC kurssista: https://willamagian-werkkokauppa.vilkas.shop/c/kurssit-ja-pajat/villasukan-abc

SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email