SuloShop.fi

SuloShop

+358505503057

Turku / Sodankylä

Tervetuloa SuloShopin käsinvärjättyjen lankojen maailmaan! Tuotteet värjätään pienissä erissä ja jokainen vyyhti oma uniikki yksilönsä.

SuloShopin langat ovat syntyneet henkilökohtaisesta tarpeesta löytää omiin neuleisiin yksilöllisiä ja vivahteikkaita väripaletteja. SuloShopin langat on värjätty pienissä erissä Turussa ja Sodankylässä.

Jokainen vyyhti oma uniikki väriyksilönsä. Langat on värjätty villalangoille tarkoitetulla ympäristöystävällisillä kevyt-tekstiiliväreillä. Jokainen vyyhti on värjäyksen jälkeen pesty Eko-villanpesuaineella, huuhdeltu, kuivatettu ja tuuletettu.

Meiltä löydät myös pienen erän käsityötarvikkeita sekä kotimaiset neuleaiheiset paperituotteet: 

KÄSSÄMESSUTARJOUS: -10 % kaikista tuotteista. Pakettiin sujahtaa myös käsityöaiheinen tilauslahja. Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille kotimaahan. Messutarjous on voimassa su 27.9. klo 24.00 asti.

Onnellisia & insipiroivia neulehetkiä!

Anni / SuloShop

Messuohjelma
PERJANTAI

 

IDEOITA PUKINKONTTIIN! Osa 1.

Perjantaina julkaisemme Sulo EKO puuvilla-pellava langasta vohvelivirkatun pesulapun ohjeen. Pdf-ohjeen saat ladattua perjantaina ilmaiseksi SuloShopin Facebook sivuilta. Helppo ja tykätty lahjaidea pukinkonttiin.

LAUANTAI

 

PIMPELIPOM! PUKINKONTTI Osa 2.

Lauantaina klo 10 julkaisemme helpon ja hauskan Pimpelipom -myssyn ohjeen. Jos osaat neuloa oikean ja nurjan silmukan, sekä  suljettua neuletta pyöröpuikoilla – pipo syntyy varmasti. Etenkin lapset rakastavat tätä mallia! Ohjeessa koot vauvasta vaariin.

SUNNUNTAI

 

LISÄÄ PIPOJA PUKILLE! Osa 3.

Sunnuntaina klo 10 julkaisemme Sulo Soft Merinosta neulotun Ohdake-pipon ohjeen. Alhaalta ylös neulottu pipo toistaa yksinkertaista ohdakkeen kukintoa muistuttavaa pitsimallikertaa. Ilmaisen pdf-ohjeen saat ladattua sunnuntaina SuloShopin Facebook sivuilta.

https://bit.ly/3043gQQ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email