Silmu&Solmu
Upeat Rva Silmusolmun käsinvärjätyt langat sekä kattava valikoima muita ihania lankoja ja neuletarvikkeita

Rva Silmusolmu värjää ihania käsinvärjättyjä neulelankoja värjäämössään Sastamalassa. Lankalaaduista löytyy eri vahvuisia merino- ja sekoitelankoja, silkkiä, mohairia ja bfl-villaa. Mulesingvapaat merinovillat tulevat Etelä-Amerikasta. Viileän värikkäistä sävyistä löydät upeita yhdistelmiä kirjoneuleisiin, sukkiin, paitoihin ja erilaisiin asusteisiin. 

Rva Silmusolmun jo kymmenvuotias lankakauppa Silmu&Solmu tarjoaa monipuolisen valikoiman lankoja ja neuletarvikkeita verkkokaupassa ja pienessä varastopuodissa. Rva Silmusolmun löydät käsinvärjättyjen lankojen kanssa myös erilaisista käsityötapahtumista ja -messuilta. Isommat, esim. paitamäärät voit tilata erikseen ottamalla yhteyttä esim. sähköpostitse.

Rva Silmusolmun värikästä neuletarinaa voit seurata Youtube-kanavalta, uusimmat lankavärit, tuoteuutuudet ja uutiset löydät nopeimmin seuraamalla Instagramissa ja Facebookissa.

Messuohjelma
PERJANTAI

Klo 18 Instagram-live Silmu&Solmun varastopuodista.

Tutustumiskierros Silmu&Solmun varastopuodin  (= verkkokaupan) valikoimaan ja esittely Rva Silmusolmun käsinvärjätyistä langoista. Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä esim. toivomasi yhdistelmä eri väreistä. Voit esittää yhdistelmätoiveita etukäteen viestillä ja liven aikana. 

LAUANTAI

Klo 15 YouTube livelähetys 

Suora livelähetys Silmu&Solmun varastopuodilta, Rva Silmusolmun seurana ihana neuletubettaja Sarin Silmukat! Istahda hetkeksi, varaa käsille oma neuleesi, vaikka kupillinen kahvia ja neulo hetki seurassamme. Jutellaan valmiista ja juuri puikoilla valmistuvista neuleista ja langoista. Tervetuloa mukaan Rva Silmusolmun Youtube-kanavalle!

SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email