Riihivilla

Tmi Riihivilla

0403770736

Tmi Riihivilla

0403770736

Myymme suomenlampaan villalankaa lampaan omissa väreissä ja luonnonväreillä värjättynä, tarvikepaketteja lapasiin sekä luonnonväriaineita värjäreille.

Riihivilla on 25 vuotta vanha perheyritys, ja myymme suomenlampaan villalankaa sekä lampaan omissa väreissä ja luonnonväreillä värjättynä. Aarni-langassa on seitsemän eri sävyä valkoista, harmaita ja ruskeita lampaan värejä, Velho-langassa hiukan vähemmän. Kasveilla ja sienillä värjättyjen lankojen sävyt ovat pehmeitä, ja usein murrettuja, ja sopivat hyvin yhteen värjäämättömien lankojen kanssa, ja niistä neulot lämpimiä lapasia, villapaitoja tai muita neuleita. Myynnissä on myös tarvikepaketteja aikuisten kirjoneulelapasiin, joiden perinteisen tyyliset mallit ovat Riihivillan omaa suunnittelua. Värjäreille nettikaupasta löytyy  luonnonvärjäykseen tarvittavia puretusaineita ja luonnonväriaineita. Riihivillan blogiin Leena on kirjoittanut kasviväreillä ja sieniväreillä värjäämisestä, ja sieltä löytyy  ohjeita värjäykseen. Kokemusta Leenalla onkin kertynyt luonnonväreillä värjäämisestä jo 35 vuoden ajalta.  Tervetuloa Riihivillan nettikauppaan! 0

Messuohjelma
PERJANTAI

Perjantaina klo 12 nettikauppaan tulee uusia luonnonväreillä värjättyjä tarjouslankoja. Messujen ajan kaupassa yli 75€ tilaukset tulevat ilman toimituskuluja.

LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email