Lankava
Lankava on värikäs ja innostava käsityöihmisen unelmakauppa! Suositut langat, ohjeet ja tarvikkeet samasta osoitteesta Lankava.fi

Tänä vuonna 95-vuotta täyttävä Lankava on lankoja rakastavan unelmakauppa verkossa ja Etelä-Pohjanmaalla Kauhavalla. Suositusta valikoimastamme löydät inspiroivat langat, tarvikkeet ja ohjeet käsityöprojekteihisi olitpa sitten neuloja, virkkaaja, kutoja tai makramee-tekijä. Oman tuotannon kierrätyspuuvillaiset Lankava Eko-puuvillalangat ovat löytäneet tien monen käsitöitä rakastavan sydämeen ja erityisesti Lankavan makrameelangat ovat tällä hetkellä solmeilijoiden suosikkeja.

Yli 900 ilmaista käsityöohjetta osoitteessa Lankava.fi kutsuvat sinut tutkimaan, ihastumaan ja toteuttamaan luovat haaveesi!

Kässämessuilla Lankavan Facebook-sivut täyttyvät Lankavan Lyylien vinkeistä ja esittelyistä. Luvassa lankojen esittelyjä, työnäytöksiä ja tekniikkavideoita. 

Tilaa kässämateriaalit Lankava.fistä nopealla toimituksella syksyn iloksi. Lankavan Lyylit toivottavat sinut tervetulleeksi!

Messuohjelma
PERJANTAI

Tarkkaile Lankavan Facebook-sivuja ja verkkokauppaa! 🙂 

LAUANTAI

Tarkkaile Lankavan Facebook-sivuja ja verkkokauppaa! 🙂 

SUNNUNTAI

Tarkkaile Lankavan Facebook-sivuja ja verkkokauppaa! 🙂 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email