Kaupunkilanka

Portnoi Finland Oy

Tampere

Kaupunkilangalta saat käsityölangat ja neuleohjeet moneen tarpeeseen! Sukkalangat, villalangat, akryylilangat, mitä ikinä tarvitsetkaan.

Käsitöiden tekijälle – Kaupunkilanka

Kaupunkilanka on lankamerkki neulojille, kutojille, virkkaajille, askartelijoille – käsillä tekijöille. Valikoimassa on niin luottosukkalangat eri paksuisina, ihanat lämpöiset villalangat kuin suloiset vauvalangatkin, ja kaikkea siltä väliltä.

Kaupunkilangan langoissa käytetään laadukasta pitkäkuituista villaa, joka tekee langoista suloisen pehmeitä. Suuren suosion saaneet Kaupunkilangan sukkalangat saat niin yksivärisenä, monivärisenä, kimaltavana, kuin tencelilläkin vahvistettuna ja mitä upeimmissa väreissä. Jokaiselle jotakin!

Sukkalankojen lisäksi Kaupunkilanka tarjoaa erilaisia 100% villalankoja, akryylilankoja ja puuvillasekoitelankoja. Kaikki langoissamme käytetty villa on mulesing-vapaita.  

Kaupunkilangan verkkokaupasta löydät näppärästi lankojen lisäksi maksuttomia ohjeita erilaisiin neuletöihin, villasukkiin, vaatteisiin ja asusteisiin ja sisustustöihin. Kaupunkilangat löydät myös jälleenmyyjiemme kautta ympäri Suomen.

Messuohjelma
PERJANTAI

Huikeita messutarjouksia!

LAUANTAI

Huikeita messutarjouksia!

SUNNUNTAI

Huikeita messutarjouksia!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email