Helmien talo oy
Helmien talosta saat helmet, korutarvikkeet, tarvikepaketit, ommeltavat laukku- ja kukkarorungot sekä laserleikatut reikäpohjat. Tervetuloa ostoksille

ITSETEKEMISEN JA ONNISTUMISEN ILOA

Tee upeat korut itsellesi tai lahjaksi. Helmien talon myymälästä tai verkkokaupasta www.helmientalo.fi löydät kaiken tarvitsemasi monenlaiseen koruaskarteluun ja vähän muuhunkin

Voit suunnitella korusi alusta asti laajasta helmi- ja tarvikevalikoimasta tai hyödyntää kokoamiamme tarvikepaketteja ja malleja. 

Helmien talo on toiminut vuodesta 2009 tuoden maahan  ja myyden asiakkailleen ihania helmiä ja korutarvikkeita. Tuotteita tulee sekä Aasiasta että Euroopasta ja ne täyttävät kaikki EU säännösten mukaiset tuotekriteerit nikkelittömyydestä ja lyijy- ja kadmiumvapaudesta.

Jo valmiiksi laajaan valikoimaamme on vuosien varrella tullut paljon uusia tuotteita ja tuotesarjoja, kuten erilaiset helmeilypohjat ja ommeltavat laukku- ja kukkarorungot. Tänä vuonna aloimme itse myös valmistaa erilaisia laserleikattuja reikäpohjia ja kuviokansia koreihin ja laukkuihin sekä vanerisia ja akryylisiä riipuksia.  Teemme myös tilauksesta yksilöllisiä lasertuotteita.  

Tekniikkavinkeistä löydät myös monenlaisia ilmaisia ohjeita koruiluun.

Tervetuloa tutustumaan.

Messuohjelma
PERJANTAI

Helmien talon FB-sivuilla arvonta

Opetusvideoita

Tarjouksia 

LAUANTAI

Helmien talon FB-sivuilla arvonta 

Opetusvideoita

Tarjouksia

SUNNUNTAI

Helmien talon FB-sivuilla arvonta 

Opetusvideoita

Tarjouksia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email