Anna Johanna Designs

Anna Johanna Designs Oy

Muurame

Anna Johanna Designs Oy

Muurame

Tyylikkäitä ja laadukkaita neuleohjeita niin suomeksi kuin englanniksi

Anna Johanna suunnittelee tyylikkäitä ja aikaa kestäviä neuleohjeita niin suomeksi kuin englanniksi. Näiden ohjeiden avulla voit sukeltaa neuletrendien valloittavaan maailmaan. Anna Johannan ohjeita on nähty sekä kansainvälisissä että suomalaisissa käsityölehdissä ja tänä syksynä ilmestyy suunnittelijan esikoiskirja täynnä upeita kirjoneulemalleja koko perheelle.

Neuleohjeita voit ostaa joko Ravelryn kautta (https://www.ravelry.com/designers/anna-johanna) tai suoraan kotimaisesta verkkokaupasta. Neuleohjeiden lisäksi kaupasta löytyy pinssejä projektipussukoidesi koristeeksi sekä kotimaista villalankaa suoraan lähitilalta.

Messuohjelma
PERJANTAI

Perjantain messuohjelmassa tutustutaan Anna Johannan asusteohjeisiin. Tämän päivän ajan sukkien, pipojen, käsineiden ja huivin neuleohjeet saa 15% alennuksella niin verkkokaupassa kuin Ravelryssakin käyttämällä koodia PIPOPERJANTAI.

Klo 19 on luvassa myös livelähetys Instagramin puolella, jossa Anna Johanna esittelee asustemallien valikoimaansa. Hyppää mukaan ja löydä uusi pipo puikoillesi. Livessä julkaistaan myös upouusi sukkaohje, Kvartsi.

LAUANTAI

Oletko halunnut oppia neulomaan briossia eli kaksiväristä patenttia? Lauantain messuohjelmassa sukelletaan patenttineuleen ihmeelliseen maailmaan. Tämän päivän ajan saat kaikki Anna Johanna briossia sisältävät neuleohjeet 15% alennuksella niin verkkokaupassa kuin Ravelryssakin käyttämällä koodia PATENTTIRATKAISU.

klo 13 on luvassa livelähetys Anna Johannan Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/whereweonceknitted), jossa Anna Johanna esittelee patenttineuleniksejä kuten erilaisia kavennuksia ja lisäyksiä. Liity seuraan tutustumaan patenttineuleen saloihin.

SUNNUNTAI

Sunnuntaiaamut on varattu rennoille neulehetkille. Tämän päivän messutarjouksena saat 15% alennuksen kaikista Anna Johannan neuletakeista käyttämällä koodia TEEHETKI.

Liity Anna Johannan seuraan teehetkelle klo 11 Instagramin puolella livelähetyksessä, jossa Anna Johanna esittelee rakkaimpia takkimallejaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email