Kaarna Knotting

Laura Rumbin tmi

0445891988

Hyvinkää

Laura Rumbin tmi

0445891988

Hyvinkää

Kaarna Knotting valmistaa käsityönä kotimaisia kierrätysmateriaaleja suosien kauniit makrameekorvakorut, uniikit tekstiilitaideteokset ja inspiroivimmat makrameeohjeet.

Makrameetaikoja ja inspiroivia työpajoja

Kaarna Knotting on yhden naisen hyvinkääläinen pienyritys, joka syntyi puolivahingossa. Samalla minussa syttyi intohimoinen yrittäjä, joka löysi elämästään puuttuneen palasen oman brändin rakentamisen ja taiteellisen luomisen kautta.

Käytän kaikkien korujeni ja makrameeteosteni materiaaleina ekologisia, kierrätysmateriaaleista kotimaassa tai EU:ssa valmistettuja lankoja. Makrameekoruissani metalliosat ovat nikkelitöntä kirurginterästä tai kullattua kirurginterästä. Seinätöihin käytän pudonneina poimittuja, huolella pestyjä, kunnolla kuivatettuja ja kevyesti käsin hiottuja luonnon oksia tai käsittelemätöntä puurimaa.

Tuotteiden valmistamisen lisäksi ohjaan erilaisia makrameetyöpajoja osaavalla, mutta sopivan rennolla ja ennen kaikkea positiivisella otteella. Voit tutustua työpajatarjontaan kotisivuillani tai tilata minulta vaikkapa yksityistyöpajan polttareihin, tyhy-päivään tai illanviettoon.

Messuohjelma
PERJANTAI

12.00 Messut alkavat ja uutuudet julkaistaan verkkokaupassa!

19.00 IG Live: Kuinka tehdä täydelliset tasselit ja tupsut makrameetöihin

LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email