More Joy Oy

More Joy Oy

+358505899799

Parkano

More Joy Oy

+358505899799

Parkano

Tuomme iloa arkeesi ekologisilla design tuotteilla aina keittiöliinoista kasvomaskeihin ja Muumi kasvojenpuhdistusliinoihin

More Joy on Susanna Myllymäen perustama pieni perheyritys, joka tuo iloa arkeen suunnitellen ja valmistaen ekologisia tekstiilejä; Design tiskirättejä, keittiöpyyhkeitä, kasvojen puhdistusliinoja, kasvomaskeja ja saunatekstiilejä.

Meillä painetaan myös muotoilijoiden ja asiakkaiden omia malleja. Ne onnistuvat pieninäkin kappalemäärinä vaikka valokuvasta ja ovat ihania lahjoja rakkaimmille. Myös koululuokkien varainkeräykseen voi teettää ihan itse piirrettyjä malleja ja näin pienten lasten oma design ja tekemisen ilo välittyy aina lasten asiakkaille saakka.

Oman ja runsaan tuotannon lisäksi maahantuomme ja myymme tarvikkeina painamattomia, selluloosakuituisia tiskirättejä. Niitä voi kuvioida japanilaisilla tusseilla, joita ei tarvitse kuumakiinnittää lainkaan – valmis tuote on vuorokauden kuluttua valmis vaikka pesukoneeseen ja värit pitävät. 

Kaikki tekstiilimme ovat #zerowaste tuotteita eli niillä on pitkä elinkaari ja lopuksi ne maatuvat kokonaan. 

Messuohjelma
PERJANTAI

Kaikkiin perjantain tilauksiin lisätään mukaan tekstiilitussi, jolla voi värittää, kirjoittaa ja kuvioida kangasta ilman, että tarvitsee silittää väriä kiinni. Ilmoita tilauslomakkeen kommenttikentässä lempivärisi ja valitsemme mahdollisimman lähellä olevan sävyn!

LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email