SannoDesign

Sannotec Oy

+358 50 4090 000

SAMMATTI (Lohja)

Sannotec Oy

+358 50 4090 000

SAMMATTI (Lohja)

Nokkoslangasta valmistetut tuotteet, korut, hatut ja taidekäsityöt sekä kierrätysmateriaaleista valmistetut sisustustuotteet kuuluvat valikoimaani.

SannoDesign – Whirldwind korut

Olen koulutukseltani modisti /hattujen ja asusteiden valmistuksen ammattilainen. Kierrätysmateriaaleista olen valmistanut tuotteita jo -70 luvulta lähtien. Luonnonmateriaalien käyttö on minulle tärkeää. Lähes kaikki tuotteet valmistan itse micro-ateljeessani Sammatissa. Tuotteiden myynti tapahtuu pääasiallisesti verkkokaupan kautta.

Nokkoslanka ja -kangas tulee (omana maahantuontina) Nepalista. Toivon, pieneltä osaltani, pystyväni auttamaan paikallisia ihmisiä kouluttamaan lapsensa. 

Lohennahkaa olen tilannut Brasiliasta jo 2000- luvun alussa, he parkitsivat ja värjäsivät nahat ekologisesti jo silloin. Osallistuin silloin “Kivikausi” – projektiin ja lohennahka sekä nokkoslanka olivat olennainen osa siinä projektissa. Suomesta ei silloin näitä materiaaleja löytynyt.

Etsin koko ajan ekologisia ja luonnonmateriaaleja töihini. Kokeileva käsityö on osa minua ja näin myös SannoDesignin tuotteita.

Toivottavasti myös sinä löydät jotain kestävän kehityksen tuotteita itsellesi ja läheisillesi.

Tervetuloa verkkokauppaani ostoksille.

Messuohjelma
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email