Hiisi Hill Collections
Hiisi Hillin tuotteista löydät heijastimia, postikortteja, julisteita sekä puisia kuulakärkikyniä Suomen luonnon ja kulttuurin innoittamina.

Luontoaiheiset julisteemme ja postikorttimme lumoavat katselijansa herkkyydellään. Frozen Hill -sarjan tuotteet kertovat sadunomaisia tarinoita Suomen luonnosta. Luonto onkin meille suomalaisille ollut aina tärkeä. Se on meidän paikkamme rauhoittua ja tuntea jotain aitoa. Se on meidän ylpeydenaiheemme, josta kerrotaan ulkomailla.

Hiiden onni -heijastin antaa turvaa pimeässä kulkijalle. Sen inspiraationa on pronssinen solki viikinkiajalta, joka on löydetty Hiidenmäeltä Keski-Suomesta, josta kaikki alkoi. Hiiden onni -heijastin oli yksi ensimmäisistä tuotteistamme. Pyhiä luontopaikkoja kutsuttiin entisaikoina Hiisiksi ja siksi Suomesta löytyykin paljon Hiisi-alkuisia paikkoja. Hiisi Tales -sarja on saanut inspiraationsa näistä tarinoista.

Hiisi Hill Oy on perustettu vuonna 2019 ja tuotemerkin juuret ovat pienen putiikkihotellin, Hotel Hiisi Hillin liiketoiminnassa. Majoitustoiminnassa, tavalla tai toisella, on näkynyt alueen historia, luonto ja kulttuurin erityispiirteet. Tiloissa on näkynyt viehtymys toimivaan estetiikkaan ja tasapainoon. Tästä ilmapiiristä myös matkailijat ovat halunneet viedä palan mukanaan, muistaa sen myös jälkikäteen. Silloin syntyi Hiisi Hill Collections – Satumainen matka Suomen luontoon ja kulttuuriin.

Messuohjelma
PERJANTAI
LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email