Shopman

Shopman

010 2190 949

Rovaniemi

Shopman

010 2190 949

Rovaniemi

Shopman edustaa Encaustic Art Mehiläisvahamaalaustuotesarjaa; originaalit, myrkyttömät värit, maalausvälineet ja -tarvikkeet, opaskirjat, DVD:t ja koulutus.

Encaustic Art Mehiläisvahamaalaus on erittäin monipuolinen maalaustapa. Voit maalata pienesti tai suuresti, tehdä kortteja tai maalata suuria maalauksia, abstraktia taidetta tai esittäviä teoksia. Ja kaikkea siltä väliltä.

Sinun ei tarvitse osata piirtää tai maalata esimerkiksi vesi- tai öljyväreillä oppiaksesi vahamaalausta. Vahamaalaus on aivan erilaista ja todella helppoa oppia ja se sopii kaikille, n. eskari-ikäisestä ikäihmiseen asti! Vahamaalaus on palkitsevaa ja yllättää positiivisesti. Kokeile, saat onnistumisen tunteen jo ensimmäisellä maalauskerralla! 

Mehiläisvahamaalaus on maailman vanhin maalausmenetelmä. Vanhimmat luolamaalaukset on toteutettu hiilellä ja sulatetulla mehiläisvahalla, jossa on käytetty luonnosta saatavia aineksia väriaineena. Encaustic Art Mehiläisvahamaalauksen luoja, brittimies Michael Bossom, on tuonut tämän kiehtovan maalaustavan tähän päivään. Nykyään maalausvälineet toimivat sähköllä ja ovat turvallisia käyttää. Encaustic Art mehiläisvahavärit ovat myrkyttömiä ja niiden valmistusprosessi on erittäin tarkka. 

Messuohjelma
PERJANTAI

Perjantaina lisäämme maalausvideoita oman sivun, Encaustic Art – Shopman,  kommentteihin Kässämessujen Messuhalliin

Encaustic Art Mehiläisvahamaalaus -facebooksivulla ARVOMME PERJANTAINA SIVUA TYKÄNNEIDEN KESKEN Jann Visserin upean vahamaalauskirjan Wonderful Ways with Wax.

LAUANTAI

Lauantain tarjoukset sekä kilpailu/arvonta ilmoitetaan lauantaina..

Klo 16.00 esittelemme Encaustic Art Mehiläisvahamaalaus FACEBOOK-LIVEssä Encaustic Art -tuotteita ja kerromme erilaisista maalaustavoista 

SUNNUNTAI

Sunnuntain tarjoukset sekä kilpailu/arvonta ilmoitetaan sunnuntaina 

Joitakin uusia videoita voi ilmestyä  🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email