Kuusade

Kuusade

0404889812

Tampere

Kuusade valmistaa erilaisia asusteita, miniatyyrejä, sisustus- ja paperituotteita jotka ovat lähtöisin omista käsitöistäni sekä akvarellitaiteestani

Hei ja tervetuloa Kuusateeseen.

Kuusade on vuonna 2018 perustettu yritys, joka on kuitenkin toiminut harrastuksenani jo toista vuosikymmentä. Se on minun pieni palani galaksia, jonka valikoimista löydät tuotteita, joihin olen saanut inspiraation niin avaruudesta kuin maankamaralta.

Kuusateen valikoimasta löydät erilaisia asusteita, kuten kauniita kukkakoruja, miniatyyrejä nukkekotiin ja koristeeksi sekä sisustus- ja paperituotteita koristeluun ja askarteluun. Kaikki tuotteeni ovat lähtöisin omista käsitöistäni sekä akvarellitaiteestani ja niitä et löydä muualta.

Yrityksen takana toimii Tamperelainen artesaani ja taiteilija, Jenna Tuomala. Käsin tekeminen on suurin rakkauteni, hallitsen monia eri tekniikoita ja rakastan tarkkuutta ja yksityiskohtia. Hion taitojani ja opettelen uusia asioita jatkuvasti. Teen myös mieluusti tilaustöitä ja opetan taitojani muille kurssien muodossa.

Messuohjelma
PERJANTAI
  • Arvonta Kuusateen FB sivulla (arvonta voimassa koko messuviikonlopun)
LAUANTAI
SUNNUNTAI
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email